Trygghet för den yngre barnen

Som förälder till barn i rörelse kan det uppstå mycket oro kring hur barnen har det och var de håller hus. På samma sätt kan det kännas läskigt för barnen att vara utan möjlighet att kunna nå och kontakta sina föräldrar på ett smidigt sätt.

För att underlätta kommunikationen mellan barn och föräldrar och på så sätt öka trygghetskänslan finns det numera klockor med både mobil- och GPS-funktion att införskaffa. Det ger inte enbart ökad trygghet utan är även en rolig accessoar för barnen att ha på sin arm.

Stort utbud av klockor

Klockorna kommer i ett bra utbud av färger och häftiga mönster. Det går att välja mellan färger som rosa, blå och gult. För aktiva barn som gillar att träna finns det sportiga och robusta klockor med både en digital och analog tidsvisning. Det går även att få en svensk meny med olika funktioner.

Givetvis har dessa klockor även en GPS-spårare och mobilfunktion. Det gör i sin tur det möjligt för barnet att ringa från klockan. För att displayen ska skyddas mot skador har designen gjorts extra hållbar och robust. Det finns även aktivitetsklockor som fungerar på likadant sätt med GPS och smartklocka.