Sommarens bästa familjeevenemang

660383-family-picnic

Sommaren är här och det betyder semester, glass och roliga evenemang. Sommar-Sverige kryllar av spännande händelser för hela familjen som man bara inte får missa. De anordnas runt om i hela landet och de kommer i flera upplagor. Nedan listar vi fem av dem.

1. I Halmstad har man möjligheten att träffa Morgan Johansson, känd som Mojje. Det bjuds på en fullspäckad dag med mycket kul för barnen.
2. För de lite större barnen är ett besök på Medeltidsveckan i Visby något man inte får missa. Under en hel vecka reser Gotland bakåt i tiden till den spännande medeltiden. Gatorna fylls av riddare, gycklare och andra intressanta karaktärer. Detta är ett utmärkt tillfälle för hela familjen att klä ut sig och bli riddare för en dag!
3. Pippi Långstrump är många barns hjälte och henne kan man få chansen att se på många ställen runt om i Sverige i sommar, bland annat i Borås och Norrköping.
4. Tekniska museet i Stockholm bjuder på spännande upplevelser i en unik utställning där barnen får uppleva den digitala världen.
5. I soliga Kalmar har man chansen att träffa på de goda vännerna Pettson och Findus. I den roliga showen får man som besökare följa med och se vad som händer när Pettson inte får sova ordentligt eftersom katten Findus gillar att busa. Under showens gång bjuds det på flera kända sånger.

Hitta ett evenemang nära dig

Sommaren är som sagt i full gång och det gäller att ta vara på varje dag. Se till att förgylla barnens sommarlov och den egna semestern med roliga familjeaktiviteter och passa på att umgås extra mycket nu när vardagens stress är som bortblåst. Sommar-Sverige bjuder på en stor variation av evenemang, vilket gör att alla kan finna något roligt, oavsett vart man bor.