Så anordnar du en babyshower på bästa sätt

Det finns många tips för hur du fixar en underbar babyshower och det är givetvis viktigt att du har den blivande mamman i åtanke. Vad tycker hon om? En babyshower är ju ett sätt att fira hennes graviditet och det är ofta en mycket uppskattad gest. Ni kan välja att ha babyrelaterade lekar eller att enbart äta, dricka och samtala under firandet, ni kommer ha trevligt oavsett vilket.

Vad du kan bjuda på

Behöver du tips om vad du ska bjuda på? Det beror bland annat på vilken tid er babyshower ska ske, vissa ordnar brunch, medan andra bara satsar på fika. En tårta är given på en babyshower, gärna med ett bebistema, men även munkar, makarons och andra kakor är bra alternativ. Enkla snittar kan också vara bra, utgå från vad den blivande mamman tycker om så blir det perfekt.

Present till den blivande mamman och bebisen

Den blivande föderskan ska givetvis få en present också, antingen till sig själv eller bebisen. Att handla på internet ger ett praktisk sätt att beställa presenter utan att lämna hemmet. Varför inte köpa fina babysockor med matchande skor? Det finns en uppsjö av gåvor som passar både blivande mammor och nyfödda bebisar, varför inte satsa på en fin blöjtårta? De är mycket populära gåvor på babyshowers.