Klipp dina barn hemma

Hur härligt det än är att gå till frisören så kan det bli kostsamt om ni är några stycken i familjen. Vissa barn kan även tycka att det är obehagligt att klippa sig i främmande miljö hos någon de inte känner.

Så varför inte fixa en liten provisorisk frisörsalong och börja klippa dina barn hemma? Det finns flera bra klippinstruktioner på nätet för inspiration. Även om du inte alls vill klippa hemma av ovan skäl så kan det i dessa tider vara nödvändigt att lösa det mest akuta hemma.

Vad är viktigt att tänka på?

Viktigast av allt är – använd dig av rätt verktyg. Precis som i matlagning är verktygen viktiga. Har du en dålig sax kommer resultatet garanterat att bli dåligt. Köper du en billig trimmer som lätt överhettas och som tuggar mer än den klipper kommer du inte bli populär hos barnen.

Så med andra ord är verktygen mycket viktiga. Det är värt att lägga lite mer pengar på en bra utrustning så att du kan undvika de värsta misstagen som hemmaklippare. För även om det kan vara lockande att spara pengar på så billig utrustning som möjligt tjänar du snabbt in de extra hundralapparna på de frisörbesök du inte behöver göra.