Härliga bad med barnen hemma

Nu är hösten tillbaka och du har kanske redan börjat sakna de härliga sommarbaden med barnen i vår vackra natur. Det är något alldeles speciellt att bada i sjöar och hav. Att känna de hårda klipporna mot fötterna eller sanden mellan tårna. Det aningen kalla vattnet mot huden och doften av natur. Du bara önskar att du kunde ta de stunderna med dig hem.

Och det kan du faktiskt förvånansvärt göra! Ta med dig naturen hem genom att skapa ett badrum som för dina tankar till sommarminnena; och skapa ännu fler härliga minnen tillsammans med dina barn! Det är också relativt lätt då det finns många butiker på nätet där du kan hitta inspiration och idéer på hur du kan omvandla ditt badrum; klicka här för mer inspiration om badrum gjorda i naturmaterial som marmor, kalksten eller natursten.

Att tänka på

Det är dessutom viktigt att tänka på barnsäkerheten när du väl bestämt dig för att ta in naturen till ditt badrum där du förhoppningsvis kommer kunna ta många härliga bad med barnen året runt! Det finns även lagar och regler som du behöver ta hänsyn till innan du renoverar badrummet. Läs mer om byggregler på Boverket gällande badrum och våtrum.