Dags för ett födelsedagsfirande

Börjar det vara dags för ett födelsedagsfriande igen. Det årliga återkommande när någon bli ett år äldre. Som barn så ser man fram emot denna dagen kanske i flera veckor i förväg. Förväntningarna är höga och som förälder så gäller det att se till så att allt lever upp till dessa förväntningar.

Det ska planeras inför för det stora kalaset och det är bra om ni kan börja i god tid att fixa inför den stora dagen. Det finns säkert traditioner som ni har inför varje födelsedag och det ska självklart uppmuntras att fortsätta med dessa. Vi ger några trevliga tips som ni kanske kan tänka er att prova till nästa födelsedag. Ballonger är något som alltid uppskattas på en födelsedagsfest. Då vill vi tipsa er om sifferballonger med barnets ålder på. Fyller barnet 8 år så räcker det med en ballong men om barnet i fråga fyller 12 så behöver man köpa en etta och en tvåa för att få ihop det.

I övrigt så gäller det att pynta lokalen så gott man kan med andra typer av ballonger och serpentiner för att få till den där festliga stämningen. En del har sina favorittårtor som ska bakas innan den stora dagen. Andra tycker att det fungerar lika bra med en köpt tårta av något slag. Gör det som passar er bäst och som uppskattas av födelsedagsbarnet. Om det ska bjudas några till festen så se till att i god tid få ut dessa inbjudningar så alla har tid på sig att fundera och bestämma om de ska komma eller inte.