Åka skönt

Att ha barn innebär att det inte alltid är så lätt att ta sig från plats A till plats B, inte så lätt som det var innan barnen kom. Har du fler än ett barn blir det genast ännu svårare. Har du inte bil är det vagnen som kommer väl till pass att ha som transportfordon, så att hela familjen kommer fram. Idag finns massor av olika syskonvagnar, beroende på ändamål, av riktigt bra kvalité och komfort.  

Syskonvagn

Syskonvagnar

Hur ska man då tänka med vagn då det blir fler barn som behöver åka i vagnen. Det finns några frågor man bör ställa sig själv innan man väljer vagnmodell;

  • Vilken miljö kommer ni mest att röra er i? Är det i innerstan, på landet eller i ett mindre samhälle?
  •  Går den in i bilen? Ska du åka någonstans kan vagnen behövas och då bör den gå in i bilen.
  • Vart kommer vagnen att stå parkerad? Bor ni i lägenhet eller villa? Har ni garage eller ska den bäras upp i trapphuset?
  •  Kan barnen sova i den när ni är bortresta? Det är bra med en syskonvagn med helt liggläge om den ska användas att sova i nattetid.
  • Är den säker? Smidig? Det gäller att vagnen är säker för ditt barn att åka i samtidigt som den är smidig för dig som förälder att styra.

Olika familjer har olika prioriteringar och behov så lyssna inte för mycket på tips från andra utan utgå från era behov. När det kommer till att sedan välja modell kommer vi till det roliga. Idag finns många praktiska, komfortabla och snygga syskonvagnar. En sida med många olika modeller, i kända märken som Carena, Mountan Buggy och Brio, är syskonvagn.nu. En riktigt bra sida med många olika vagnar, de har en som passar alla prioriteringar och behov.

En vagn vi gillar hos dem är Urban Jungle, en joggervagn för dig som är aktiv och gillar att vara ute på promenader och joggingturer. Vagnen är otroligt lättmanövrerad och funkar därför bra även i stan. Ett stort plus är att du kan ha barnen i både sitt och liggläge, var för sig. Sitsarna är separata så du kan ha en bebis liggande samtidigt som din treåring sitter.